Näytöslook

DSC_8232 (1)-2Nimetön suunn.malli (13) Tein Hennalle näytöslookin, jonka suunnittelin muutama viikko sitten nuorten oppilasmuotinäytökseen. Halusin että nuorten look on huoleton, leikkisä ja raikas, mutta silti tarpeeksi näyttävä. Tän kokonaisuuden laatimiseen sain 45 minuuttia aikaa, joka on ihan riittävä aika. Jos yksikin malli tulee myöhässä, saattaa lookin tekemiseen jäädä aikaa enään 30 min, joka on hyvä huomioida suunnitteluvaiheessa (tässä mulla olis parantamisen varaa, koska tää tapahtuu aina!). Näytösmeikin ja -hiukset voi taikoa vaikka 15 minuutissa, mutta silloin se suunnitellaan siihen aikaan sopivaksi. Katson kuitenkin kokonaisuuden mallin hiuksiin ja kasvonpiirteisiin sopiviksi, jolloin kaikilla ei välttämättä ole täysin samanlainen look, vaikkakin tyyli ja tunnelma pysyy samana.

 

Tein huvin ja harjoituksen vuoksi pienen videopätkän. Hiukan kuva on ylivaloittunut ja editointitaidot on huikeat, mutta hei tekemällä oppii! 😉

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Nimetön suunn.malli (74)

12 thoughts on “Näytöslook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s