Rumat Lenkkarit

lenkkari trendi 2018 staili blogi

Takki Lindex

Huppari H&M

Farkut H&M

Kengät Mango

Nimetön suunn.malli (24)

Oot luultavasti törmännyt uutisissa ja muotilehdissä tähän 2018- vuoden rumimpaan trendiin  ‘Ugly Sneakers / Dad Sneakers/ Grandpa sneakers”. Asun kengät on Mangosta tilatut, hillitympi versio monista muista trendipopoista. Jos viime vuosina kauniit valkoiset kävelykengät on ollut se mukavin ja tyylikkäin valinta, niin nyt pinnalla on oudon malliset, jalassa pehmeän tuntuiset ja ennen kaikkea ”rumat” lenkkarit. Monista asioista me Stailin bloggaajat ollaan samaa mieltä, mutta tästä yllättäen ei.

20180302_110938

Mä tykkään! Mun mielestä nää on kaikkea muuta kuin rumat. Jos olisi aika paljon enemmän rahaa, niin kelpuuttaisin Balenciagan ”rumat” lenkkarit koska vaan. Nämäkin Mangon kengät tilasin, koska tarvitsin mukavat NÄTIT lenkkarit. haha. Mutta mitä olen seurannut netissä keskusteluita tästä trendistä, niin selkeästi oon mielipiteideni kanssa vähemmistöä tässä(kin) asiassa. Mutta se pukeutumisessa onkin niin siistiä, että jokainen pukeutuu niinkuin tykkää ja poimii muodista itselleen parhaimmat palat, tai ei mitään jos ei kiinnosta.

-Teresa

 

Nää hirvitykset on selkeesti yhtiä tän hetken trendikkäimpiä kenkiä. Mun jalassa näitä ei kuitenkaan varmaan ikinä tulla näkeen. Kieltämättä joidenkin jalassa dad sneakersit voi näyttää upeelta ja oonkin nähny ihania lookkeja joihin nää on saatu sopimaan, niin ettei ne näytäkkään rumilta. Mutta ei, itse en jalkaani laita :D. Tai no, mistä sitä tietää. Aikoinaan sanoin myös pillifarkuista noin, ja kas kummaa, yhdessä vaiheessa mun kaapista ei melkeimpä muita housuja löytynytkään.
Päälimmäisenä, ehkä nää vaan ei istu mun omaan tyyliin tanakan muotoilunsa takia ja, siksi en niin välitä. Mutta niin kuin Teresa jo sanoi, sehän se onkin ihanaa, että kaikki voi pukeutua niinkuin itselleen sopii ja valita trendeistä ne ihanimmat omaan pukeutumiseensa.

-Henna

Nimetön suunn.malli (28)1.Nike

2.Louis Vuitton

3.Balenciaga

4.Zara 

5.Fila

 anigif

Kommentoi ja kerro mitä mieltä olet tästä trendistä?

Muista myös tykätä, jos tykkäät postauksesta! 😉 

Screenshot_20180401-081910.jpg

 

8 thoughts on “Rumat Lenkkarit

 1. Hyvältähän nuo näyttää! Kollaasissa olevat Louis Vuittonin kengät saa kyllä tahtomattanikin nauramaan, ovat ihan hassut 😀 Toki hehän tarkoituksella vetävät överimpään suuntaan, jotta herätetään ihmisissä tunteita ja mielipiteitä..

  Liked by 1 person

  1. Ollaan tosiaan seurattu galluppeja näistä trendisivustoilla ja noin 30% mielestä nää on hyvännäköiset ja loppujen 70% ei 😀 Eli sen puoleen et ole yhtään jäljessä, ei nää iske monen muunkaan silmään! 😉

   Like

 2. Noi sopii sulle, itselleni en pysty kuvittelemaan, näyttäisin ihan mummolta, mikä tietty suhun verrattuna oonkin. 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s